Erstatning ved grupperejser

Udfyld formularen herunder med så meget information som muligt. Påkrævede felter er markeret med *.
Vi vil gøre vores absolut bedste for at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Du har de samme rettigheder ved grupperejser som du har ved almindelige rejser. Hos Flycancel tager vi os årligt af flere større grupper, der er blevet forsinket på deres rejse. For at lette behandlingstiden er det nemmest at en person i gruppen står som kontaktperson.

Hvornår har du ret til erstatning ved flyforsinkelser og flyaflysninger?

Hvis I ankommer til jeres slutdestination med mindst 3 timers forsinkelse kan I have ret til erstatning. Beløbet I har krav på afhænger af om det er en indenrigs- eller udenrigsflyvning og af afstanden mellem start- og slutdestinationen. Husk dog at der gælder andre regler uden for EU samt lande som Schweiz, Norge og Island etc.

Kompensationen kan søges hvis flyselskabet kan tillægges årsagen til flyforsinkelsen. Desværre opgiver mange passagerer hvert år at tage kampen op mod flyselskaberne, hvilket flyselskaberne nyder godt af. Hvis jeres fly er aflyst, eller bliver ændret, kan I have ret til økonomisk kompensation allerede efter 3 timers forsinkelse. Husk at I kan søge erstatning for forsinkede eller aflyste fly samt ombookninger der er op til 3 år gamle. Kontakt Flycancel og hør nærmere om jeres rettigheder hvis jeres fly aflyses eller forsinkes.