Flycancel.com er en international virksomhed med hovedsæde i Danmark og Tyrkiet.

ForsideOM OS

Vi rådgiver og hjælper flypassagerer med at opkræve økonomisk kompensation ved forsinkede og aflyste fly samt ved ombookning.

Vi skiller sig ud fra vores øvrige danske konkurrenter ved at have en særlig ekspertise i tyrkiske luftfartsselskaber, der er notorisk kendte for at skabe problemer i forbindelse erstatningssager.

Faktisk er Flycancel de første og pt. eneste i Danmark, som har haft succes med at vinde kompensationssager mod bl.a. Atlas Global, Onur Air og Corendon Airlines. Herudover har vi også stor ekspertise i andre tyrkiske luftfartsselskaber herunder Turkish Airlines og Pegasus Airlines. Vi hjælper naturligvis også flypassagerer, som flyver med andre luftfartsselskaber.

Hos Flycancel arbejder vi ud fra mottoet ”no win, no fee”, som betyder, at det som udgangspunkt ikke koster dig en krone at starte en kompensationssag igennem os – du betaler først når du får udbetalt din erstatning.

Med et stærk team bestående af advokater og kundekonsulenter, som har stor ekspertise indenfor flypassagerers rettigheder og ekstensivt kendskab til international rejselovgivning, står Flycancel klar til at tage kampen op mod flyselskaberne hvis uheldet er ude.

Søg din Erstatning