Om Flycancel


Flycancel er skabt af flyrejsende til flyrejsende. Vi har selv fløjet rigtigt meget og kender derfor på egen krop, hvor irriterende det er med forsinkelser, aflysninger og overbooking af ens fly.

Vi kender også - og har prøvet - de konsulentfirmaer på markedet, der tilbyder juridisk hjælp og assistance til flypassagerer i knibe.

Reglerne kan ellers virke klare nok. EU har udstukket retningslinjer, som giver retningslinjer for, hvor meget flypassagerer kan kræve i kompensation.

Problemet ligger blot i at få flyselskaberne til at makke ret. De gør alt for at undgå at betale og trækker derfor krav om erstatning i langdrag. Desuden giver de deres passagerer forkerte eller svært gennemskuelige svar.

Hos Flycancel har vi derfor besluttet at gøre hjælpen til flyrejsende både bedre og mere effektiv end hos vores konkurrenter. Vi siger tingene lige ud og er helt ærlige omkring, hvor store chancerne er for at få erstatning.

Derfor arbejder vi også ud fra princippet ”no cure - no pay”. Som kunde hos Flycancel skal du ikke betale skjulte afgifter eller tillæg. Vi tager kun penge, når du og vi får succes med erstatningskravet. Vores procentsats er fast og offentlig for vores kunder, når de beder os om assistance.

Flycancel har været på markedet i et par år og er en etableret succes. Vi har hjulpet tusinder af kunder, og hver dag kommer mange nye til.

Vores hovedkontor ligger i København, men vi er en international virksomhed. Derfor har vi afdelinger i bl.a. Tyrkiet og Aserbajdsjan.

Vores netværk af dygtige jurister også internationalt. Det sikrer os en knowhow, der går langt ud over danske grænser. Det betyder samtidig, at vi kan også kan rådgive om reglerne uden for EU. Nu om dage rejser mange jo til andre verdensdele, hvor procedurerne kan være helt anderledes.

Vi bruger de nyeste it-værktøjer til at analysere markedet og fremme processerne, så ansøgninger og krav om kompensation kan gennemføres så smidigt og hurtigt som muligt.

Kunden forsvinder dog aldrig i edb-systemer og en stor organisation. Flycancel vil altid være tæt på de mennesker, vi hjælper og repræsenterer. For os er det gamle ord om, at kunden er kunde, stadig gældende.

Flycancel har vundet mange kompensationssager mod de flyselskaber, som vores konkurrenter ofte opgiver på forhånd.

Selvfølgelig kan vi ikke vinde altid, men vi er gode til det...

Udfyld formularen herunder med så meget information som muligt. Påkrævede felter er markeret med *.
Vi vil gøre vores absolut bedste for at vende tilbage til dig inden for 24 timer.