Forsinket eller aflyst Lufthansa fly?

ForsideLUFTHANSA

Lufthansa, som er tyskejet, er verdens niende og Europas næststørste flyselskab. Flyselskabet flyver til over 200 destinationer over hele verdenen. Lufthansa blev grundlagt i 1953.

Lufthavnsa er medlem af Star Alliance, som er verdens største alliance mellem flyselskaber. Lufthansa transporterer årligt over 600.000 passagerer fra Københavns lufthavn vha. deres 68 ugentlige afgange.

Forsinket eller aflyst med Lufthansa?

Ligesom alle andre flyselskaber kan man hos Lufthansa ikke undgå flyforsinkelser eller aflysninger. Hvis man som Lufthansa kunde bliver nægtet adgang til sit fly, eller oplever en forsinkelse eller aflysning, er der heldigvis erstatning at hente.

Som flypassager er du nemlig godt dækket ind via EU forordningen 261/2004, som giver dig muligheden for at få en en kompensation i form af en erstatning på op til 600 € pr. person. Du skal dog være forsinket i minimum 3 timer eller dit fly skal være aflyst. Du har også ret til erstatning hvis du bliver nægtet adgang til dit Lufthansa fly.

EU forordningen gælder for rejser foretaget inden for EU og lande som Schweiz, Norge og Island m.fl. og flyselskaber der er tilhørende disse lande. Så du er altså godt dækket ind når du oplever en forsinkelse eller aflysning med Lufthansa.

Erstatning ved forsinket eller aflyst Lufthansa fly.

Har du som Lufthansa kunde oplevet en aflysning eller forsinkelse på minimum 3 timer kan du altså have ret til en kompensation i form af en erstatning på op til 600 € pr. person.

Ligesom øvrige europæiske flyselskaber skal Lufthansa betale erstatning til deres kunder hvis de kan tillægges skylden for forsinkelsen eller aflysningen - jævnfør EU forordningen 261/2004 om flypassageres rettigheder.

Igennem Flycancel kan du lave en kompensationshenvendelse til Lufthansa. Hvis Lufthansa afviser at udbetale erstatning vil Flycancel eskalere sagen til Trafikstyrelsen. Hvis Trafikstyrelsen vurderer, at skylden for forsinkelsen eller aflysningen ligger er hos Lufthansa er man som passager berettiget til en kompensation i form af en erstatning på op til 600 € pr. person.

Start din erstatningssag mod Lufthansa i dag!

Når du går ind på www.flycancel.com kan du på forsiden lave en kompensationshenvendelse for din forsinkelse eller aflysning med Lufthansa. Du skal blot udfylde formularen og indsende en kopi af din billet.

Er du ikke i besiddelse af din billet kan du bede om en kopi af din billet eller reservation ved at kontakte din rejseagent eller dit rejseselskab. Bemærk at man kan søge erstatning for rejser foretaget med Lufthansa der er op til 3 år gamle fra dags dato.

Størrelsen af din erstatning afhænger af afstanden mellem din start- og slut destination.

Søg din Erstatning