Forsinket eller aflyst fly med Pegasus Airlines

ForsidePEGASUS AIRLINES

Pegasus Airlines, der årligt transporterer over 22 millioner passagerer til 103 destinationer over hele verdenen, er mest kendte for deres lavprisruter til Tyrkiet.

Grundet deres favorable priser er Pegasus Airlines blandt de mest benyttede flyselskaber i Danmark, når rejsen går mod syden og solrige Tyrkiet.

Regler for forsinket eller aflyst fly med Pegasus Airlines

Tit og ofte oplever passagerer der benytter Pegasus Airlines både aflysninger og forsinkelser. Disse kan heldigvis trøste sig med nyheden om at de har mulighed for at få en kompensation i form af en erstatning på op til 600 € pr. person

Ifølge EU forordningen 261/2004 om flypassagerers rettigheder kan du nemlig have ret til erstatning, hvis dit fly er aflyst, forsinket i mindst 3 timer, eller hvis du er blevet nægtet boarding. EU forordningen gælder for rejser foretaget inden for EU og lande som Schweiz, Norge og Island m.fl. – det er dog lidt mere kompliceret ved rejser til og fra Tyrkiet.

Når du rejser fra Danmark (eller et andet EU-land) til Tyrkiet gælder ovenstående regler. Hvis du rejser fra Tyrkiet med Pegasus Airlines er det derimod de tyrkiske regler der er gældende. Ifølge tyrkisk passagerrettighedslovgivning, har man kun ret til erstatning når flyet er aflyst eller overbooket.

Så nemt er det at søge erstatning ved forsinket Pegasusfly

Pegasus er ret gode til at udbetale erstatning – når de altså først acceptere at de står med ansvaret for forsinkelsen eller aflysningen. At få Pegasus til at acceptere at fejlen ligger hos dem plejer at være kompliceret. Hos Flycancel tager vi kampen op mod flyselskaber som Pegasus Airlines, der prøver at tale sig fra at udbetale erstatning.

Ligesom Turkish Airlines kræves der ved Pegasussager mere papirarbejde sammenlignet eksempelvis SAS. For at starte en erstatningssag mod Pegasus Airlines skal der bruges en kopi af passagerens pas samt en kopi af billetten eller reservationen.

Hvis man ikke er i besiddelse af sin billet kan man kontakte sin rejseagent eller Pegasus for at få en kopi af denne. Bemærk at man kan søge erstatning for rejser foretaget med Pegasus Airlines, der er op til 3 år gamle fra dags dato.

Sådan gør du ved forsinket eller aflyst fly med Pegasus

Hos Flycancel kan du starte en erstatningssag for din forsinkelse eller aflysning med Pegasus. For at starte en erstatningssag mod Pegasus skal du blot lave en kompensationshenvendelse på vores startside og indsende en kopi af din billet samt kopi af dit pas. Vores team vil undersøge din sag og vurdere din ret til erstatning. Du vil herefter blive kontaktet af Flycancel og blive oplyst om din ret til erstatning og om sagens forløb.

Søg din Erstatning