Forsinket eller aflyst med Easyjet

ForsideEASYJET

Easjyjet er det næststørste lavprisflyselskab i Europa – kun overgået af RyanAir. Flyselskabet blev grundlagt i 1995 og flyver årligt til 132 destinationer på 802 ruter.

Mange danske rejsende vælger Easyjet grundet deres favorable priser. Faktisk er flyselskabet det tredje mest benyttede i Danmark. Fra København har Easyjet ugentlig 126 afgange og transporterer årligt 1,5 millioner rejsende til deres destinationer.

Er dit Easyjet fly forsinket eller aflyst? Læs med her

Sommetider sker det, at rejsende med Easyjet enten bliver nægtet adgang til deres fly eller oplever forsinkelser eller aflysninger. Disse kan trøste sig med nyheden om at de kan have mulighed for at få en kompensation - i form af en erstatning på op til 600 € pr. person.

Som rejsende er man nemlig dækket via EU forordningen 261/2004 om flypassagerers rettigheder. Ifølge denne forordning kan flypassagerer være berettiget til en kompensation ved nogle særlige situationer. Et af disse særlige situationer kan eksempelvis være, at du bliver nægtet adgang til dit Easyjet fly. Du kan også være berettiget til en erstatning hvis dit Easyjet fly er forsinket i mere end 3 timer, eller hvis dit fly er aflyst. der er tilhørende disse lande.

Erstatning ved forsinket eller aflyst Easjyjet fly

Hvis du er berørt af de situationer som er beskrevet i forrige afsnit, kan du altså have ret til en kompensation. Easyjet skal i så fald betale dig en erstatning på op til 600 € pr. person.

Easyjet er generelt gode til at udbetale erstatning – hvis de accepterer at de står med skylden for forsinkelsen eller aflysningen. Sommetider kan flyselskabet finde på at afvise at betale, men i sådanne situationer vil Flycancel klage sagen videre til højeste instans, Trafikstyrelsen, hvor den endelige afgørelse træffes.

Hvis Trafikstyrelsen vurderer, at skylden for forsinkelsen eller aflysningen ligger er hos Easyjet, er man som passager berettiget til en kompensation i form af en erstatning på op til 600 € pr. person.

Søg erstatning for din forsinkelse eller aflysning med Easyjet

Hos Flycancel kan du starte en erstatningssag for din forsinkelse eller aflysning med Easyjet. For at starte en erstatningssag mod Easyjet, skal du indsende en kopi af din billet til os via kompensationsformularen på forsiden. Hvis man ikke er i besiddelse af sin billet, kan man kontakte sin rejseagent eller Easjyjet for at få en kopi af denne. Bemærk at man kan søge erstatning for rejser foretaget med Easyjet, der er op til 3 år gamle fra dags dato.

Søg din Erstatning