Flyforsinkelse og aflysning med SAS

ForsideSAS

SAS (Scandinavian Airlines) er delvist ejet af Danmark, Norge og Sverige. Flyselskabet, der har rødder helt tilbage i starten af 1900-tallet, transporterer årligt ca. 30 millioner passagerer til 130 destinationer på verdensplan. Flyselskabet er desuden blandt danskernes mest foretrukne flyselskaber, når rejsen skal købes. Hvis din rejse er købt igennem SAS er dine muligheder for at få økonomisk kompensation i form af en erstatning ret høje – hvis dit fly har været aflyst, forsinket eller du har været nægtet adgang til dit fly.

Forsinket eller aflyst fly med SAS?

Hvis du har bestilt en rejse igennem SAS er dine muligheder for at få erstatning ret gode, hvis dit fly har været aflyst, forsinket i mindst 3 timer, eller hvis du er blevet nægtet boarding. Ifølge EU forordningen 261/2004 om flypassagerers rettigheder kan du nemlig have ret til erstatning hvis dit fly er aflyst, forsinket i mindst 3 timer eller hvis du er blevet nægtet boarding.

Den eneste forudsætning er, at rejsen skal være foretaget inden for EU, eller at rejsen skal være foretaget med et europæisk flyselskab. Da SAS hører under sidstnævnte kategori, kan du altså have ret til økonomisk kompensation i form af en erstatning - når dit fly er aflyst eller forsinket i mere end 3 timer.

Forsinket eller aflyst fly med SAS? – Så nemt er det

Vores erfaringer viser, at SAS er gode til at betale kompensation ved forsinkede og aflyste fly. Oftest tager en SAS-sag, der søgt igennem Flycancel, blot en måned at få afgjort. Andre flyselskaber, eksempelvis Primera Air eller Onur Air tager til sammenligning næsten et år at afgøre

Der skal som sådan set ikke meget til at starte et erstatningskrav ved forsinkelser eller aflysninger med SAS. Du skal blot sørge for at du har en kopi af din billet. Hvis du ikke har en kopi din billet, kan du kontakte dit rejseselskab eller SAS og bede om en kopi af din billet. Bemærk at du kan søge erstatning for rejser foretaget med SAS, der er op til 3 år gamle fra dags dato.

Forsinket eller aflyst fly med SAS? – Sådan gør du

At søge erstatning for din forsinkelse eller aflysning med SAS har aldrig været nemmere. Du skal blot lave en kompensationshenvendelse på vores hjemmeside og indsende en kopi af din billet. Herefter vil vores team kigge på din sag og vurdere din ret til erstatning. Hvis du har ret til erstatning vil vi kontakte dig og fortælle dig hvad du har ret til i erstatning samt oplyse dig om sagens forløb. Ifølge EU forordningen 261/2004 om flypassagerers rettigheder afhænger størrelsen af din erstatning af afstanden mellem din start- og slut destination. Din kompensation udregnes således:

  • Du har krav på 100 Euro i kompensation ved indenrigsflyvninger.
  • Du har krav på 250 Euro i kompensation ved udenrigsflyvninger under 1.500 km.
  • Du har krav på 400 Euro i kompensation ved udenrigsflyvninger mellem 1.500 og 3.500 km.
  • Du har krav på 600 Euroi kompensation ved udenrigsflyvninger, der er længere end 3.500 km.
Med et stærk team bestående af advokater og kundekonsulenter, som har stor ekspertise indenfor flypassagerers rettigheder og ekstensivt kendskab til international rejselovgivning, står Flycancel klar til at tage kampen op mod flyselskaberne hvis uheldet er ude.
Søg din Erstatning