Flyforsinkelse og aflysning med Norwegian

ForsideNORWEGIAN AIRLINES

Norwegian Air Shuttle er et norsk lavprisflyselskab, som blev grundlagt i 2002 med visionen om ”overkommelige billetpriser til alle”. Flyselskabet, der er blandt danskernes mest foretrukne, har 400 ruter til 130 destinationer på verdensplan.

Når din rejse er købt hos Norwegian, og dit fly bliver aflyst eller forsinket har du rigtig gode muligheder for at få økonomisk kompensation i form af en erstatning på op til 600 €.

Er dit Norwegian fly forsinket eller aflyst?

Hvert år rejser rigtige mange danskere med Norwegian. Faktisk er flyselskabet sammen med SAS blandt de mest benyttede flyselskaber i Danmark. Derfor rangerer de også ret højt i forsinkelses- og aflysningsstatistikerne.

Hvis du har været forsinket med Norwegian i mindst 3 timer har du ret gode muligheder for at få økonomisk kompensation i form af en erstatning. Det samme gælder hvis dit fly har været aflyst, eller hvis du er blevet nægtet adgang til dit fly. Ifølge EU lovgivning (forordningen 261/2004) kan du nemlig have ret til erstatning hvis dit fly er aflyst, forsinket i mindst 3 timer, eller hvis du er blevet nægtet boarding til dit Norwegian fly.

Eneste forudsætning er at rejsen skal være foretaget inden for EU og lande som Schweiz, Norge og Island m.fl., eller at rejsen skal være foretaget med flyselskaber tilhørende disse lande. Da Norwegian som bekendt af et norsk flyselskab, kan du altså derfor have ret til økonomisk kompensation i form af en erstatning - hvis dit fly er aflyst eller forsinket i mere end 3 timer.

Erstatning ved Norgwegian fly – så nemt er det

Det er oftest nemt at starte en sag mod Norgwegian, hvis dit fly har været aflyst, forsinket, eller du er blevet nægtet boarding. Norgwegian meget nemmere at have gøre med - sammenlignet med eksempelvis Pegasus Airlines og Primera Air.

Klageprocessen er oftest meget kort, og du skal blot bruge en kopi af din billet eller reservation hos Norwegian. Hvis du ikke har en kopi af din billet kan du kontakte din rejsesagent eller Norwegian og bede om en kopi af din billet. Bemærk at du kan søge erstatning for rejser foretaget med Norwgian, der er op til 3 år gamle fra dags dato.

Sådan gør du ved forsinket eller aflyst fly med Norwegian

Det er ganske nemt at søge erstatning for forsinkede og aflyste Norwegian fly. Du skal blot lave en kompensationshenvendelse på vores hjemmeside og indsende en kopi af din billet.

Vores team vil undersøge din sag og vurdere din ret til økonomisk kompensation. Hvis din rejse med Norwegian gør dig erstatningsberettiget, vil vi kontakte dig og fortælle dig hvad du har ret til i erstatning, og vi vil oplyse dig om sagens forløb.

Søg din Erstatning