Erstatning ved Grupperejser

Du har de samme flyrettigheder ved grupperejser som du har når du rejser alene.

Hos Flycancel tager vi os årligt af flere større grupper, der er blevet forsinket på deres rejse. For at lette behandlingstiden er det nemmest at en person i gruppen står som kontaktperson. 

Hvornår har du ret til erstatning ved flyforsinkeler og flyaflysninger?

Hvis i ankommer til jeres slutdestination med mere end 3 timers forsinkelse kan i have ret til erstatning. Beløbet i har krav på afhænger af om det er en indenrigs- eller udenrigsflyvning og af afstanden mellem start- og slutdestinationen. Husk dog at der gælder andre regler uden for EU samt lande som Schweiz, Norge og Island etc. 

  • I har krav på 100 Euro pr. person i kompensation ved indenrigsflyvninger.
  • I har krav på 250 Euro pr. person i kompensation ved flyvninger under 1.500 km.
  • I har krav på 400 Euro pr. person i kompensation for flyvninger mellem 1.500 og 3.500 km.
  • I har krav på 600 Euro pr. person i kompensation på flyvninger, der er længere end 3.500 km.

Kompensationen kan søges hvis flyselskabet kan tillægges årsagen til flyforsinkelsen. Desværre opgiver mange passagerer hvert år at tage kampen op mod flyselskaberne, hvilket flyselskaberne nyder godt af.

Hvis jeres fly er aflyst, eller bliver ændret, kan du have ret til økonomisk kompensation allerede efter 3 timers forsinkelse. Husk at i kan søge erstatning for forsinkede eller aflyste fly samt ombookninger der er op til 3 år gamle. Kontakt Flycancel og hør nærmere om dine rettigheder hvis jeres fly aflyses eller bliver forsinket.